Jouw verkoopmakelaar

Zo verkopen wij jouw woning

Jouw woning is meer dan de zoveelste woning op Funda. Het is jouw eigen plek waar je vaak met liefde hebt gewoond en je jouw thuis van hebt gemaakt. Het verkopen van je woning is daarom ontzettend spannend. Het is dan ook een verstandige keuze om een professional in te schakelen, een verkoopmakelaar. Als verkoopmakelaar weten wij wat er speelt, wat er te koop staat én de prijzen in de regio. Door onze jarenlange ervaring en de vele transacties die wij verzorgen, kunnen wij jou op de beste manier bijstaan. Door onze innovatieve strategieën en marktkennis, zijn wij de aangewezen verkoopmakelaar die voor een resultaat zorgt waar je blij van wordt en die je verwachtingen overtreft. 

icon star

Onze reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

Marktleider

Al meer dan 25 jaar verkopen wij woningen in heel Haarlemmermeer

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Even kennismaken

Een van onze verkoopmakelaars komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal onze verkoopmakelaar je meer vertellen over ons kantoor, onze expertise als verkoopmakelaars en onze werkwijze. Voor ons is het belangrijk om alles over jouw woning te weten te komen. Hoe zit het met bijzonderheden van de woning of recente verbouwingen? Na een grondig onderzoek zullen wij je een offerte toesturen met een goed onderbouwd vraagprijsadvies. Een goede vraagprijs is namelijk essentieel voor het beste eindresultaat. Deze moet namelijk niet te laag en zeker niet te hoog zijn.


Verkoopmakelaar_6

Waarom niet zomaar een verkoopmakelaar?

In deze tijd zien we veel prijsvechters op de markt verschijnen die ook jouw woning kunnen verkopen. Waarin maken wij het verschil en zijn wij de extra investering waard? Meten is weten. Want wist je bijvoorbeeld dat bij ons de verkoopprijs gemiddeld 1% hoger ligt dan de vraagprijs? En dat dit bij een prijsvechter met een vast tarief 0% is? Dit lijkt niet veel, maar dit zorgt zomaar voor een winst van €4.500,- bij een vraagprijs van €450.000,-.

Tel uit je winst!

Verkoopmakelaar_7

Wat kan je van ons verwachten?

Samen met onze fotograaf en styliste zorgen we voor een top presentatie van jouw woning. Ook zorgen we dat alle informatie beschikbaar is, zodat we de potentiële koper tijdens de bezichtigingen goed kunnen informeren. Nadat jij akkoord gaat met de gehele presentatie van de woning, plaatsen we de woning zowel op Funda, als op onze eigen website en social media. Ook plaatsen we een verkoopbord in de voortuin, waarna de verkoop echt gaat beginnen!

Je eigen verkoopmakelaar zal de bezichtigingen altijd zelf verzorgen. Zo weet je dus altijd wie de bezichtigingen doet. De verkoopmakelaar heeft per kandidaat uitgebreid de tijd de woning te laten zien, zodat we alles kunnen vertellen over de woning en we eventuele vragen in rust kunnen beantwoorden. Dus geen open huis waar kandidaten nauwelijks de gelegenheid krijgen de woning rustig te bekijken. Na de bezichtigingen zal de verkoopmakelaar je uitgebreid bellen hoe het gegaan is.


Wanneer we de juiste koper voor jouw woning gevonden hebben, worden alle afspraken in een koopovereenkomst vastgesteld. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terechtkomt. Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgen wij de inspectie, nemen de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris en dan is de koop écht rond!


Ontdek onze professionele verkoopmakelaar diensten in verschillende regio's, waaronder Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Verkoopmakelaar Hoofddorp en Verkoopmakelaar Nieuw-Vennep geven je meer inzicht in wat voor specifieke aanpak wij voor deze regio's te bieden hebben.

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Kan je niet wachten met het starten van de verkoop van jouw woning? Deze 3 stappen kun je nu al nemen

Bekijk onze verkooptips

Er is niets belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning door deze tips te volgen. Heb je hulp nodig? Dan staat onze styliste Barbara voor je klaar.

Wat kan ik financieel eigenlijk?

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: Welk bedrag kan jij precies lenen in jouw situatie? Neem contact op met één van onze financieel adviseurs.Neem contact op met één van onze financieel adviseurs.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je jouw woning wel wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij ons aan! We komen graag bij je langs.


Recent verkocht