Keijser & Drieman NVM Makelaars

Het beste resultaat tegen een vast tarief

Zoek jij een ervaren makelaar die zorgt voor het beste resultaat voor jou? Dan ben je bij Keijser & Drieman aan het juiste adres! Wanneer je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, zorgen wij dat je weet waar je aan toe bent. Met een duidelijk proces, realistische verwachtingen en een vast tarief sta je nooit voor verrassingen.


Kies een makelaar die

Nieuw-Vennep echt kent

Dit is Siem, al meer dan 17 jaar makelaar bij ons op kantoor en ook daadwerkelijk ècht woonachtig in Nieuw-Vennep. Hoeveel makelaars kunnen dat nou zeggen? Zijn kinderen zitten op de lokale sportverenigingen en zelf fietst hij geregeld door het dorp. Wie kan daarom beter jouw woning verkopen dan een makelaar die zelf ook al jaren met veel plezier in Nieuw-Vennep woont? Precies! Siem.. een betere ambassadeur kan je niet hebben.

icon star

De meeste reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

De meeste verkopen

Al 12 jaar op rij verkopen wij in Haarlemmermeer de meeste woningen

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Steun jouw eigen initiatief


Thuis in Haarlemmermeer

Wij zijn Keijser & Drieman, het meest ervaren en persoonlijk betrokken makelaarskantoor van Haarlemmermeer. Wanneer je met ons in zee gaat, doen we ons uiterste best om je goed te informeren en alleen realistische verwachtingen te wekken. Wij zorgen voor de beste prijs voor jouw huis en kiezen het beste huis voor het beschikbare budget!


Wij zijn een no-nonsense kantoor en houden van duidelijkheid. Wij rekenen daarom ook vaste bedragen als wij jouw woning mogen verkopen. Onze tarieven zijn transparant, zo weet je precies waar je aan toe bent.


Ons team

Al onze makelaars zijn volledig gediplomeerd, zodat je nooit te maken krijgt met een makelaar in opleiding of een stagiaire. Wij staan namelijk voor onbetwistbare kwaliteit. Ook wonen al onze makelaars in Haarlemmermeer. En dat is fijn, want zo weten wij precies wat er in ons werkgebied speelt.


En ook onze binnendienst mag er zijn! Onze mensen van de binnendienst staan bekend om hun persoonlijke service en begeleiding. Je voelt je daarom bij ons méér dan een klant!