Mijn favorieten

Zo vinden we uw nieuwe woning

Het duurt doorgaans even voordat een te koop aangeboden woning op Funda staat. In die tijd kan de woning die u zoekt, al weg zijn. Zeker in een zeer gewilde omgeving. De makelaars van Keijser & Drieman zijn vaak als eersten op de hoogte van nieuw aanbod. Zelfs als die nog niet op Funda staat. Dit maakt de kans op het vinden van uw droomhuis een stuk groter.

Als u een aantrekkelijke woning heeft gevonden, komen er  tientallen vragen in u op.
Is de vraagprijs redelijk? Wat moet u bieden? Hoe is het met het onderhoud en de bouwkundige staat gesteld? Is een bouwkundige keuring nodig? Wat kost het om de woning op te knappen of te verbouwen? Hoe zit het met voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer? Welke plannen heeft de gemeente voor uw nieuwe buurt? Hoe zit het met de bereikbaarheid en parkeren?
 
Deze en andere zaken bepalen straks hoe plezierig u gaat wonen. De VastgoedCert gecertificeerde makelaars van Keijser en Drieman kennen de regio door en door. Ze geven u graag op elke vraag een deskundig antwoord. Ze onderhandelen voor u over de prijs en andere voorwaarden. Ze controleren of alle documenten in orde zijn en regelen voor u de overdracht bij de notaris. Zo weet u precies wat u koopt, bent u er zeker van dat aan alles is gedacht en dat u niet te veel betaalt.
 
Meer weten? Bel Hoofddorp 023 569 90 20  of mail hoofddorp@kdmakelaars.nl of Haarlem 023 532 15 16 en haarlem@kdmakelaars.nl 
 
 
Zo werkt bieden
 
Als koper bent u pas in onderhandeling als u op uw eerste bod een tegenbod krijgt van de verkoper. In deze fase onderhandelt de verkoper niet met andere gegadigden. De verkoopmakelaar mag pas met derden onderhandelen, als de gesprekken met u op niets zijn uitgelopen. Wel kan iemand anders eenmalig een maximaal bod doen. Indien dit bod hoger is dan uw laatste voorstel, dan mag u uw beste bod doen. De verkoopmakelaar informeert alleen de verkoper over de hoogte van biedingen en niemand anders. In de meeste situaties is het zo, dat zolang er geen schriftelijke overeenstemming is, er geen verplichtingen zijn voor beide partijen.
 
Bij uitzondering wordt een systeem van inschrijving toegepast. Hierbij bepaalt de verkopend makelaar de sluitingsdatum. Tot dat tijdstip kan iedereen een bod uitbrengen.
 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring