Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Elzenhove - Squarehouse (Bouwnummer 15) in Zwaanshoek 2136 LB

Elzenhove - Squarehouse (Bouwnummer 15)

2136 LB Zwaanshoek
Koopsom € 915.000,- v.o.n.

Omschrijving

Ruim en groen wonen in de Haarlemmermeerpolder.

Geïnspireerd door de landschappelijke kwaliteit van deze bijzondere kavels in de Haarlemmermeerpolder
Autoluw hof omgeven door groene elzensingels en ontsloten door vier bruggen over de bollensloot
Karakteristieke woningen met een rieten of een leien kap

Zeer energiezuinige woningen gebouwd met milieuvriendelijke...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 249 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Ruim en groen wonen in de Haarlemmermeerpolder.

Geïnspireerd door de landschappelijke kwaliteit van deze bijzondere kavels in de Haarlemmermeerpolder
Autoluw hof omgeven door groene elzensingels en ontsloten door vier bruggen over de bollensloot
Karakteristieke woningen met een rieten of een leien kap

Zeer energiezuinige woningen gebouwd met milieuvriendelijke bouwmaterialen
Midden in de natuur en dichtbij vele voorzieningen van Heemstede en Hoofddorp
De Amsterdamse binnenstad, Schiphol, maar ook het strand op circa dertig minuten afstand

Het ontwerp voor Elzenhove gelegen binnen het plangebied de Boseilanden is geïnspireerd door de landschappelijke kwaliteit van deze bijzondere kavels in de Haarlemmermeerpolder en heeft met haar ruimtelijke water en groenpartijen een sterk landschappelijk karakter. De elzensingels in het gebied vormen echte landschapskamers die zo de hoofdrichting van de polder benadrukken.

De verkaveling is zo opgezet dat de elzensingels het hof insluiten en begeleiden: eenmaal over de bruggen wordt je het hof binnengeleid en beweeg je je rakelings langs de elzen waarbinnen de vrijstaande woningen zijn gesitueerd.

Elzenhove kent twee type vrijstaande woningen: het longhouse en het squarehouse. Het idee van de twee ruimtelijk verschillende typen, vierkant en langwerpig, biedt een concept waarmee eenheid en verscheidenheid wordt geboden. De kap van de woningen is een soort mansarde kap waardoor zij prominent worden ten opzichte van de opstand. Dit houdt het beoogde contrast met de elzensingels helder. Door de nok over de diagonaal van de woning te draaien ontstaat ook in het zijaanzicht van de kap een schuin oplopende helling hetgeen het dakensilhouet nog extra benadrukt. Ramen en raampartijen van verschillende grootte omspelen de schaal van de daken.

Start Verkoop wordt verwacht in het voorjaar van 2017. Op dit moment gaan we er vanuit dat vanaf medio 2017 een start kan worden gemaakt met de realisering van Elzenhove.

De ruime kavels bevinden zich op de Boseilanden, een unieke locatie in Zwaanshoek. Midden in de natuur en dichtbij vele voorzieningen van Hoofddorp en Heemstede.

Boseilanden biedt fiets- en wandelpaden naar de Ringvaart en het gebied van de Binnenduinrand. Voor jonge en oudere kinderen zijn diverse speelplaatsen ingericht en het gebied kan per kano worden doorkruist.

Hiernaast liggen de Amsterdamse binnenstad, Schiphol, maar ook het strand op niet meer dan dertig minuten van Boseilanden verwijderd en ligt de locatie centraal ten opzichte van de infrastructuur van Haarlemmermeer, met aansluiting op grote snelwegen zoals de A4, A9 en A10.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 915.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 249 m² Perceeloppervlakte 849 m² Inhoud 788 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto(s). Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 849 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.