Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bovenpolderweg 5 in Halfweg 1165 LH

Bovenpolderweg 5

1165 LH Halfweg
Vraagprijs € 985.000,- k.k.

Omschrijving

Je eigen droomhuis realiseren onder de rook van Amsterdam?
Met deze kavel is een droom binnen handbereik.

Aan de rand van het dorp Halfweg bieden wij een ruime kavel (eigen grond!) aan van 8.030 m2. Deze unieke locatie in de Tuinen van West ligt tegen het dorp Halfweg aan. De achterzijde van de kavel grenst aan de ringvaart met jachthaven “De Swaenenburght”. De gehele kavel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Je eigen droomhuis realiseren onder de rook van Amsterdam?
Met deze kavel is een droom binnen handbereik.

Aan de rand van het dorp Halfweg bieden wij een ruime kavel (eigen grond!) aan van 8.030 m2. Deze unieke locatie in de Tuinen van West ligt tegen het dorp Halfweg aan. De achterzijde van de kavel grenst aan de ringvaart met jachthaven “De Swaenenburght”. De gehele kavel wordt van de kern van het dorp gescheiden door een natuurlijk begroeide dijk en vaart rondom, een zgn. natuur- of ecologische verbinding. Dit geeft een beschut gevoel en een hoge mate van vrijheid.

De thans aanwezige opstallen op het perceel zijn een eenvoudige vrijstaande woning, een schuur en kassen van de voormalige tuinderij. In het huidige bestemmingsplan heeft het perceel de bestemming “agrarische doeleinden” met
de daarbij behorende bouwwerken, waaronder bedrijfswoningen, agrarische bedrijfsgebouwen en open terreinen. Deze agrarische functie is hier niet meer exploitabel.

Wonen in het groen en toch middenin de randstad.

Door de gunstige geografische ligging tussen de steden Amsterdam en Haarlem, woont u middenin de metropool regio met de voordelen van deze twee steden binnen handbereik. Daarnaast kunt u volop genieten van de vrijheid en het landelijke karakter van dit buitengebied enerzijds en gebruikmaken van de voorzieningen (winkels en scholen) van de
nabij gelegen dorpen Halfweg en Zwanenburg anderzijds.

Als onderdeel van de Tuinen van West (groene natuur en stadslandbouw) woont u direct grenzend aan een prachtig recreatie- en natuurgebied: u kunt hier genieten van de vrije natuur, wandelen, fietsen, picknicken, verse groenten halen, speciale biertjes kopen en heerlijk op het terras zitten.

Met het nieuwe station Halfweg-Zwanenburg, de A5, ringweg A10 en Schiphol op steenworp afstand is de bereikbaarheid uitstekend.

Een kavel met mogelijkheden.

De kavel is uitermate geschikt voor het realiseren van een:
- woning met bedrijf, werkplaats of atelier aan huis
- tandemwoning/kangoeroewoning (dubbele bewoning in het kader van mantelzorg) of
woning met aparte mantelzorgwoning (in de meeste gevallen vergunningsvrij).
-woning voor liefhebbers van paarden of andere hobbydieren.

Gezien de grootte van deze kavel zijn er ruimschoots mogelijkheden voor het aanleggen van een beschutte en riante sier- of bostuin, vijver, moestuin, boomgaard en/of voedselbos. Of wat dacht u van uw eigen tennisbaan of zwembad!

Met betrekking tot investeren/ontwikkelen: een mogelijke herbestemming ten behoeve van ontwikkeling in de toekomst is niet uitgesloten.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 985.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 8030 m² Kadasteroppervlakte 8030 m² Kadastrale gegevens Gemeente HAARLEMMERLIEDE EN SPAARNWOUDE Sectie M Perceelnummer 2519 Oppervlakte 8030 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.